Ballina Autorët Postime nga admin

admin

1784 POSTIME 0 KOMENTET
- Advertisement -

Get in touch

482NdjekësitNdjek
388NdjekësitNdjek
1,066NdjekësitNdjek

Recent Posts

Most Popular

Zekati i Aksioneve

Prof.Dr. Vehbe Zuhajli Nëse kompania e nxjerr zekatin e gjithë kapitalit, kjo vlen për të gjithë aksionerët në atë kompani, ngase kompania këtë e bën...

Kurani dhe Menaxhmenti

“Lexo, me emrin e Zotit tënd, i Cili krijoi (çdo gjë)” (Kuran, 96:1). – Jo rastësisht këtë shkrim do ta filloj pikërisht me këtë ajet kuranor, i...

Letra e nënës dërguar djalit të saj mosmirënjohës

Letra e nënës dërguar djalit të saj mosmirënjohës O biri im kjo është letra e shkruar nga nëna jote e vobekët. E kam shkruar duke...

Përkatësi ndaj kombit apo ndaj parimit?

Dr. Xhafer Shejh Idris Duke bërë fushatë elektorale, që të bëhen presidentë apo të fitojnë një vend në parlament si deputet, disa njerëz duke lavdëruar...

A është feja opium për masat?

A është feja opium për masat? Në artin e drejtimit të masave, një ndër modalitetet më të përdorura –dhe që përdoret akoma- është: “Sulmi ndaj...