Oda Ekonomike e Kosoves organizon trajnimin e radhes “Procedurat e menaxhimit financiar dhe kontrolli

0
120

Ju njoftojme se Oda Ekonomike e Kosoves organizon trajnimin e radhes “Procedurat e menaxhimit financiar dhe kontrolli”.

Trajnimi mbahet ne Oden Ekonomike te Kosoves, me ligjerues prof.Osman Sertolli, me date 14-15.12.2016, me fillim nga ora 09:30.

Kandidatet pjesemarres do te kene mundesi te fitojne njohuri me shume rreth procedurave te menaxhimit financiar dhe kontrollit.
Të interesuarit për pjesëmarrje mund të lajmërohen në çdo kohë në nr. 045 639 444 dhe e-mail: [email protected]