Kompania “Liri” prezanton prodhimet në panairin “WorldFood Istanbul”

0
128

Kompania “Liri”, me prodhimet e veta konditorike po prezantohet për herë të parë në panairin e ushqimeve “WorldFood Istanbul”, që do të mbahet prej datës 3 deri më 6 shtator në Stamboll.
Kompania prizrenase, “Liri”, plason produktet e veta konditorike, llokumat dhe biskotat cilësore, me të cilat me sukses po merr pjesë në mesin e 365 prodhuesve nga 36 shtete dhe rajone, si dhe në mesin e 6 pavilioneve kombëtare (të Brazilit, Kinës, Indisë, Koresë Jugore, Malezisë dhe Tailandit).
Gjatë tre ditëve sa do të zgjatë panairi, ai pritet që të tërheq mbi 15000 vizitorë të regjistruar.