Psikologjia e tiranisë: Miti i tiranit të drejtë

Miti i tiranit të drejtë: Në shoqëritë islame, është përhapur rëndom koncepti i tiranit të drejtë dhe kjo për shkak të mungesës së ëndrrës së demokracisë. Kështu, ato kënaqen dhe e pranojnë tiraninë, të shoqëruar me një urim që ajo të jetë e drejtë. Për ta mbështetur këtë koncept të gabuar, ata u referohen shumë … Continue reading Psikologjia e tiranisë: Miti i tiranit të drejtë