Ndërsa telefonat e menqur bëhen gjithnjë e më të mirë, ditët për të pasur nevojë për specifikimet më të mira po shtohen, siç dëshmohet nga telefonat si seria Moto G dhe Pixel 3a. Samsung duket se është e vetëdijshme për këtë, pasi sot zbuloi Galaxy S10 dhe Note 10...
Teknologjia tani po evoluon me një ritëm kaq të shpejtë saqë parashikimet vjetore të trendeve mund të duken të vjetra para se ato madje të publikohen si një postim apo artikull i botuar në blog. Ndërsa evoluon teknologjia, ajo mundëson ndryshim dhe përparim edhe më të shpejtë, duke shkaktuar...
Gjumi i pastron mbetjet toksike që ngjiten në tru. S’nevojitet doktoratura për të kuptuar se gjumi është esencial. Sidoqoftë, hulumtuesit vazhdimisht po japin arsye shtesë pse ne bëjmë gjumë, prej përforcimit të informatave të reja, flakja e kujtimeve të dhimbshme, gjer te parandalimi i grindjeve me bashkëshortin apo bashkëshorten. Së...
Wikipedia është arbitri i së vërtetës në internet. Është ajo që zgjidh argumentet nëpër bufe. Ajo siguron përgjigje për copëzat e informacionit që shihni në rezultatet e kërkimit tuaj në Google ose Bing. Është ndalesa e parë për pothuajse të gjithë që bëjnë kërkime në internet. Arsyeja që njerëzit mbështeten...
A business (also known as an enterprise, a company or a firm) is an organizational entity involved in the provision of goods and services to consumers.Businesses serve as a form of economic activity, and are prevalent in capitalist economies, where most of them are privately owned and provide goods...
Pikat kryesore Redmi Note 9 5G sapo ka kaluar certifikimin në Kinë. Xiaomi mund të ofrojë një karikues të shpejtë prej 22.5W në modelin 5G. Note 9 5G mund të përdorë çipin MediaTek Dimension 800. Xiaomi filloi serinë Redmi Note 9 Pro në Indi disa javë më parë dhe si...
Ministri Ozlu bëri deklarata të rëndësishme në lidhje me projektet e automobilit dhe avionit vendor. Ministri i Shkencës, Industrisë dhe Teknologjisë, Faruk Ozlu deklaroi se synojnë që automjetin vendor ta vënë në qarkullim në rrugë në vitin 2019. Ministri Ozlu bëri deklarata të rëndësishme në lidhje me projektet e automobilit dhe...
Google ka planifikuar të lëshojë telefonat e rinj Pixel më 15 tetor, që është nesër. Përpara fillimit, Pixel 4 dhe Pixel 4 XL janë renditur në një faqe interneti të shitjes me pakicë në Kanada për para-prenotim. Lista përfshin gjithashtu një krahasim specifikimi të Pixel 4 dhe Pixel 4 XL me Pixel...
Parlamenti Evropian votoi me shumicë dërrmuese për propozimin që të gjithë telefonat mobil të përdorin të njëjtën pajisje për karikim. 582 deputetë votuan pro, 40 kundër dhe 37 abstenuan. Sidoqoftë, propozimi, i cili gjithashtu kërkon që iPhone dhe pajisje të tjera të përdorin një karikues të ndryshëm nga ai ekzistues, kundërshtohen...
Përpjekjet për vjedhjen e sekreteve tregëtare nga kompanitë amerikane vazhdojnë me një ritëm të lartë dhe po vënë në shënjestër objektiva të reja, pavarësisht nga përpjekjet për të frenuar një spinuazh të tillë industrial. Vjedhja e sekreteve tregëtare dëmton ekonominë pasi shkurajon investimet për punën kërkimore që janë kritike...