Nëse doni të paguani edhe më pak, më pak se 600 dollarë, Samsung prezantoi 6 telefonë të rinj të cilët fillojnë nga 110 dollar. Samsung dëshiron që tu shesë juve një telefon Galaxy dhe nuk i intereson sesa jeni të gatshëm të paguani për një të tillë. Dy telefonët me...
Facebook, YouTube, Twitter, për herë të parë do t’i nënshtrohen rregullave të BE-së për transmetimin e gjuhës së urrejtjes dhe përmbajtjes së dëmshme nën udhëzimet e Komisionit Evropian të njoftuar të enjten. Ndryshimet në Direktivën e Shërbimeve të Mediave Audiovizive të miratuara në vitin 2018 erdhën pjesërisht nga lobimi nga...
Përpjekjet për vjedhjen e sekreteve tregëtare nga kompanitë amerikane vazhdojnë me një ritëm të lartë dhe po vënë në shënjestër objektiva të reja, pavarësisht nga përpjekjet për të frenuar një spinuazh të tillë industrial. Vjedhja e sekreteve tregëtare dëmton ekonominë pasi shkurajon investimet për punën kërkimore që janë kritike...
Me 11 Korrik 2019, Apple çaktivizoi tiparin e audio bisedës Walkie Talkie në pajisjet e menqura të tij për të rregulluar një cenueshmëri të mundshme që do t'i lejonte dikujt të dëgjonte konsumatorët pa pëlqimin e tyre, sipas një raporti në TechCrunch. Vetëm disa ditë më parë, një studiues i...
Pikat kryesore Redmi Note 9 5G sapo ka kaluar certifikimin në Kinë. Xiaomi mund të ofrojë një karikues të shpejtë prej 22.5W në modelin 5G. Note 9 5G mund të përdorë çipin MediaTek Dimension 800. Xiaomi filloi serinë Redmi Note 9 Pro në Indi disa javë më parë dhe si...
Google ka planifikuar të lëshojë telefonat e rinj Pixel më 15 tetor, që është nesër. Përpara fillimit, Pixel 4 dhe Pixel 4 XL janë renditur në një faqe interneti të shitjes me pakicë në Kanada për para-prenotim. Lista përfshin gjithashtu një krahasim specifikimi të Pixel 4 dhe Pixel 4 XL me Pixel...
Të gjitha ata që përdorin rrjetin social WhatsApp tani mund të skedolojnë mesazhe. Kjo ju vjen në ndihmë për një mesazh që doni ta dërgojmë pas disa ditësh, dhe në këtë mënyrë nuk harroni. Ndiqni këto hapa për të ditur si të planifikoni mesazhet në WhatsApp për versionin Android: 1- Shkoni te...
Instituti Islam për Kërkim dhe Trajnim (IRTI) synon që të krijojë një platformë elektronike për mbrojtjen dhe verifikimin e pronave të Vakëfit (Pasuria Islame) Platforma synon të ruajë të drejtat e përfituesve të Vakëfit dhe të sigurojë qëndrueshmërinë e funksioneve të saj zhvillimore dhe sociale. Platforma "Ish'had" do...
A business (also known as an enterprise, a company or a firm) is an organizational entity involved in the provision of goods and services to consumers.Businesses serve as a form of economic activity, and are prevalent in capitalist economies, where most of them are privately owned and provide goods...
Kufjet Galaxy Buds të Samsung kanë dhënë padyshim kontribut në suksesin e revolucionit të kufjeve Bluetooth. Nuk kanë shkëlqimin e AirPods, por shumë pranë në formë dhe funksion. Pasardhësi i tyre sapo u prezantua dy ditë më parë krahas Galaxy S20 dhe Galaxy Z Flip. Siç sugjeron edhe emri, Galaxy Buds+...