Gjumi i pastron mbetjet toksike që ngjiten në tru. S’nevojitet doktoratura për të kuptuar se gjumi është esencial. Sidoqoftë, hulumtuesit vazhdimisht po japin arsye shtesë pse ne bëjmë gjumë, prej përforcimit të informatave të reja, flakja e kujtimeve të dhimbshme, gjer te parandalimi i grindjeve me bashkëshortin apo bashkëshorten. Së...
Pas të gjitha rrjedhjeve dhe ngacmimeve të PlayStation 5 të Sony-it, kompania më në fund konfirmoi që konsola e lojrave të gjeneratës tjetër do të dalë në fund të vitit 2020. Gjithashtu njoftoi se po vinte një kontroller i ri i azhurnuar dhe tani, një patentë e re sugjeron...
Çdokush mund të zemërohet – kjo është e lehtë. Por të hidhëroheni në personin e duhur, në masë të duhur, në kohë të duhur, për arsye të duhur, në mënyrë të duhur – kjo nuk është e lehtë.   Kur themi njeri i suksesshëm, menjëherë na vjen në mendje një njeri i...
Ndërsa afati i mbarimit të mbështetjes për sistemet operative të vjetruara po afrohet, Microsoft po rrit përpjekjet për t'i bërë përdoruesit të transferohen në Windows 10. Microsoft së shpejti do të fillojë ti ngacmoj përdoruesit e Windows 7 Professional për t'i kujtuar ata që sistemi operativ së shpejti do të...
Ndërsa telefonat e menqur bëhen gjithnjë e më të mirë, ditët për të pasur nevojë për specifikimet më të mira po shtohen, siç dëshmohet nga telefonat si seria Moto G dhe Pixel 3a. Samsung duket se është e vetëdijshme për këtë, pasi sot zbuloi Galaxy S10 dhe Note 10...
Telegram prezantoi një funksion të ri të quajtur Passport, një opsion për kyçjen në shërbime të cilat kërkojnë ID dhe dokumente reale. Me Passport përdoruesit mund të ruajnë të dhënat dhe skedarët e tyre në Telegram Cloud dhe ti kalojnë në shërbime që e kërkojnë këtë informacion. Veçanërisht shërbimi do të...
Shfletuesi Firefox tani do t'ju lejojë të fshini të gjitha të dhënat që mbledh në versionin e tij të ardhshëm që ka dalë sot më 7 janar. Kompania është duke ndërmarrë këtë hap për t'u pajtuar me Aktin e Intimitetit të Konsumatorëve në Kaliforni (CCPA), i cili hyri në...
Fjalëkalimet e forta janë natyrisht thelbësore për sigurinë tuaj. Sfida është të krijoni fjalëkalime të forta që mund t’i mbani mend, pa ngecur në zakonet e këqija që mund t'ju dëmtojnë - si ripërdorimi i të njëjtit fjalëkalim për llogari të shumta. Por sa fjalëkalime mund të kujtoni në...
Kufjet Galaxy Buds të Samsung kanë dhënë padyshim kontribut në suksesin e revolucionit të kufjeve Bluetooth. Nuk kanë shkëlqimin e AirPods, por shumë pranë në formë dhe funksion. Pasardhësi i tyre sapo u prezantua dy ditë më parë krahas Galaxy S20 dhe Galaxy Z Flip. Siç sugjeron edhe emri, Galaxy Buds+...
Parlamenti Evropian votoi me shumicë dërrmuese për propozimin që të gjithë telefonat mobil të përdorin të njëjtën pajisje për karikim. 582 deputetë votuan pro, 40 kundër dhe 37 abstenuan. Sidoqoftë, propozimi, i cili gjithashtu kërkon që iPhone dhe pajisje të tjera të përdorin një karikues të ndryshëm nga ai ekzistues, kundërshtohen...