Google ka planifikuar të lëshojë telefonat e rinj Pixel më 15 tetor, që është nesër. Përpara fillimit, Pixel 4 dhe Pixel 4 XL janë renditur në një faqe interneti të shitjes me pakicë në Kanada për para-prenotim. Lista përfshin gjithashtu një krahasim specifikimi të Pixel 4 dhe Pixel 4 XL me Pixel...
FBI ka mbyllur një faqe në internet që u ofroi hakerëve qasje të lehtë në 12 miliardë të dhëna të vjedhura në mijëra shkelje të të dhënave. Të enjten, Departamenti i Drejtësisë njoftoi se kishte konfiskuar internet domain-in WeLeakInfo.com, një uebfaqe që mblidhte të dhëna të marra nga më shumë...
Me 11 Korrik 2019, Apple çaktivizoi tiparin e audio bisedës Walkie Talkie në pajisjet e menqura të tij për të rregulluar një cenueshmëri të mundshme që do t'i lejonte dikujt të dëgjonte konsumatorët pa pëlqimin e tyre, sipas një raporti në TechCrunch. Vetëm disa ditë më parë, një studiues i...
Ballafaqimi me paragjykim në inteligjencën artificiale. Tre gra me përvojë të gjerë në A.I. folën për temën dhe se si ta përballojmë atë. Ky artikull është pjesë e seksionit tonë special për Gratë dhe lidershipin, i cili përqendrohet në qasjet e marra nga gratë, pakicat ose grupet e tjera të...
Shumë organizata e nënvlerësojnë vlerën e të dhënave të tyre ndaj kriminelëve kibernetik të aftë dhe të organizuar, tha ofruesi i sigurisë eSentire. Ngritja dhe avancimi në të njëjtën kohë me kriminelët kibernetik  mund të jetë një sfidë e pafund për organizatat dhe profesionistët e sigurisë. Ndërsa hakerat dhe sulmuesit...
Wikipedia është arbitri i së vërtetës në internet. Është ajo që zgjidh argumentet nëpër bufe. Ajo siguron përgjigje për copëzat e informacionit që shihni në rezultatet e kërkimit tuaj në Google ose Bing. Është ndalesa e parë për pothuajse të gjithë që bëjnë kërkime në internet. Arsyeja që njerëzit mbështeten...
iOS 13 i Apple mund të ketë nisur vetëm muajin e kaluar, por tashmë është duke u përdorur  në një numër të konsiderueshëm të përdoruesve të iPhone-ve. Në një postim mbështetës të azhurnuar për zhvilluesit në App Store, Apple zbuloi se, nga 15 tetori, programi i tij i fundit mobil...
Rregullatorët kinezë kanë njoftuar për rregulla të reja që drejtojnë përmbajtjen e video dhe audiove në internet, përfshirë ndalimin e publikimit dhe shpërndarjes së "lajmeve të rreme" të krijuara me teknologji të tilla si inteligjenca artificiale(AI) dhe realiteti virtual(VR). Ҫdo përdorim i intelegjencës artificiale(AI) ose realitetit virtual(VR) gjithashtu duhet të...
Facebook, ashtu si Amazon, Google dhe Apple, është duke u përpjekur të vendosë hardware në shtëpinë tuaj. Por, ndryshe nga kompanitë tjera, të cilat janë fokusuar në sistemet e sigurisë për shtëpitë dhe/apo folës të zgjuar, strategjia e Facebook është të krijojë produkte hardverike, të quajtura Portale, të cilat...
Pak gjëra janë më të bezdisshme sesa të keni një vonesë të papritur në trafik. Fatmirësisht, serviset moderne të hartave janë përgjithësisht mjaft të mira për t'ju paralajmëruar për pengesat në rrugë, por dikush duhet t'i raportojë ato incidente së pari. Tani Google po e lehtëson këtë. Përditësimi prek më së shumti përdoruesit...