Ndërsa afati i mbarimit të mbështetjes për sistemet operative të vjetruara po afrohet, Microsoft po rrit përpjekjet për t'i bërë përdoruesit të transferohen në Windows 10. Microsoft së shpejti do të fillojë ti ngacmoj përdoruesit e Windows 7 Professional për t'i kujtuar ata që sistemi operativ së shpejti do të...
iOS 13 i Apple mund të ketë nisur vetëm muajin e kaluar, por tashmë është duke u përdorur  në një numër të konsiderueshëm të përdoruesve të iPhone-ve. Në një postim mbështetës të azhurnuar për zhvilluesit në App Store, Apple zbuloi se, nga 15 tetori, programi i tij i fundit mobil...
Pak gjëra janë më të bezdisshme sesa të keni një vonesë të papritur në trafik. Fatmirësisht, serviset moderne të hartave janë përgjithësisht mjaft të mira për t'ju paralajmëruar për pengesat në rrugë, por dikush duhet t'i raportojë ato incidente së pari. Tani Google po e lehtëson këtë. Përditësimi prek më së shumti përdoruesit...
Google ka planifikuar të lëshojë telefonat e rinj Pixel më 15 tetor, që është nesër. Përpara fillimit, Pixel 4 dhe Pixel 4 XL janë renditur në një faqe interneti të shitjes me pakicë në Kanada për para-prenotim. Lista përfshin gjithashtu një krahasim specifikimi të Pixel 4 dhe Pixel 4 XL me Pixel...
Telegram prezantoi një funksion të ri të quajtur Passport, një opsion për kyçjen në shërbime të cilat kërkojnë ID dhe dokumente reale. Me Passport përdoruesit mund të ruajnë të dhënat dhe skedarët e tyre në Telegram Cloud dhe ti kalojnë në shërbime që e kërkojnë këtë informacion. Veçanërisht shërbimi do të...
Kur kompania Apple tha gjatë sezonit të pushimeve se priste rënie të të ardhurave për tre mujorin e parë të vitit 2019, investitorët dhe aksionerët u përqendruan tek lajmet negative. Zhgënjimi nga shitjet e dobëta të iPhone ishte kaq i madh saqë tërhoqi një kompani të tërë drejt greminës, megjithatë...
A business (also known as an enterprise, a company or a firm) is an organizational entity involved in the provision of goods and services to consumers.Businesses serve as a form of economic activity, and are prevalent in capitalist economies, where most of them are privately owned and provide goods...
A business (also known as an enterprise, a company or a firm) is an organizational entity involved in the provision of goods and services to consumers.Businesses serve as a form of economic activity, and are prevalent in capitalist economies, where most of them are privately owned and provide goods...
A business (also known as an enterprise, a company or a firm) is an organizational entity involved in the provision of goods and services to consumers.Businesses serve as a form of economic activity, and are prevalent in capitalist economies, where most of them are privately owned and provide goods...
A business (also known as an enterprise, a company or a firm) is an organizational entity involved in the provision of goods and services to consumers.Businesses serve as a form of economic activity, and are prevalent in capitalist economies, where most of them are privately owned and provide goods...