Pikat kryesore Redmi Note 9 5G sapo ka kaluar certifikimin në Kinë. Xiaomi mund të ofrojë një karikues të shpejtë prej 22.5W në modelin 5G. Note 9 5G mund të përdorë çipin MediaTek Dimension 800. Xiaomi filloi serinë Redmi Note 9 Pro në Indi disa javë më parë dhe si...
Çdokush mund të zemërohet – kjo është e lehtë. Por të hidhëroheni në personin e duhur, në masë të duhur, në kohë të duhur, për arsye të duhur, në mënyrë të duhur – kjo nuk është e lehtë.   Kur themi njeri i suksesshëm, menjëherë na vjen në mendje një njeri i...
Kufjet Galaxy Buds të Samsung kanë dhënë padyshim kontribut në suksesin e revolucionit të kufjeve Bluetooth. Nuk kanë shkëlqimin e AirPods, por shumë pranë në formë dhe funksion. Pasardhësi i tyre sapo u prezantua dy ditë më parë krahas Galaxy S20 dhe Galaxy Z Flip. Siç sugjeron edhe emri, Galaxy Buds+...
Fjalëkalimet e forta janë natyrisht thelbësore për sigurinë tuaj. Sfida është të krijoni fjalëkalime të forta që mund t’i mbani mend, pa ngecur në zakonet e këqija që mund t'ju dëmtojnë - si ripërdorimi i të njëjtit fjalëkalim për llogari të shumta. Por sa fjalëkalime mund të kujtoni në...
Parlamenti Evropian votoi me shumicë dërrmuese për propozimin që të gjithë telefonat mobil të përdorin të njëjtën pajisje për karikim. 582 deputetë votuan pro, 40 kundër dhe 37 abstenuan. Sidoqoftë, propozimi, i cili gjithashtu kërkon që iPhone dhe pajisje të tjera të përdorin një karikues të ndryshëm nga ai ekzistues, kundërshtohen...
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka përgatitur për herë të parë publikimin me të dhëna për përdorimin e teknologjisë informative dhe komunikimit në ndërmarrje për vitin 2018. Në vitin 2019, Departamenti i Statistikave Ekonomike pranë ASK-së e ka zhvilluar për herë të parë anketën e përdorimit të teknologjisë informative...
Shumë organizata e nënvlerësojnë vlerën e të dhënave të tyre ndaj kriminelëve kibernetik të aftë dhe të organizuar, tha ofruesi i sigurisë eSentire. Ngritja dhe avancimi në të njëjtën kohë me kriminelët kibernetik  mund të jetë një sfidë e pafund për organizatat dhe profesionistët e sigurisë. Ndërsa hakerat dhe sulmuesit...
FBI ka mbyllur një faqe në internet që u ofroi hakerëve qasje të lehtë në 12 miliardë të dhëna të vjedhura në mijëra shkelje të të dhënave. Të enjten, Departamenti i Drejtësisë njoftoi se kishte konfiskuar internet domain-in WeLeakInfo.com, një uebfaqe që mblidhte të dhëna të marra nga më shumë...
Shfletuesi Firefox tani do t'ju lejojë të fshini të gjitha të dhënat që mbledh në versionin e tij të ardhshëm që ka dalë sot më 7 janar. Kompania është duke ndërmarrë këtë hap për t'u pajtuar me Aktin e Intimitetit të Konsumatorëve në Kaliforni (CCPA), i cili hyri në...
Pas të gjitha rrjedhjeve dhe ngacmimeve të PlayStation 5 të Sony-it, kompania më në fund konfirmoi që konsola e lojrave të gjeneratës tjetër do të dalë në fund të vitit 2020. Gjithashtu njoftoi se po vinte një kontroller i ri i azhurnuar dhe tani, një patentë e re sugjeron...