Bursa e Athinës humbet një kompani, por fabrikat e saj do të mbeten. Gjithashtu në lajmet nga biznesi, një marrëveshje për gazsjellës për Moldavinë dhe Rumaninë dhe marrëveshje në rajon me Rusinë dhe Kazakistanin. Kompania më e madh e Greqisë sipas vlerës së tregut, Coca Cola Hellenic, njoftoi të...