Sipas lajmit të gazetës “Hürriyet”, biznesmenët e rinj turq i japin biznesit të tyre emër italian dhe fitojnë 40 milion dollarë. Mustafa dhe Aztaç Kamer që janë nipërit e një prej emrave më të rëndësishëm të tregut të argjendarisë në Turqi, Hacı Mustafa Kamer, për të fituar një reputacion si...
Ish-drejtori ekzekutiv i Postës dhe Telekomit të Kosovës (PTK), Shyqyri Haxha, është shprehur kundër mënyrës së privatizimit të kësaj kompanie. Ai ka thënë se PTK-ja është në prag të shkatërrimit total.Për gjendjen e tashme të PTK-së Shyqyri Haxha ka drejtuar gishtin kah menaxhmenti dhe bordi i kësaj kompanie, duke...
Bursa e Athinës humbet një kompani, por fabrikat e saj do të mbeten. Gjithashtu në lajmet nga biznesi, një marrëveshje për gazsjellës për Moldavinë dhe Rumaninë dhe marrëveshje në rajon me Rusinë dhe Kazakistanin. Kompania më e madh e Greqisë sipas vlerës së tregut, Coca Cola Hellenic, njoftoi të...