Një këshillë për tregtarët?

0
112

Një këshillë për tregtarët?

—— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Bekir Halimi me titull: “Një këshillë për tregtarët?

”, ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë – AMIN, AMIN, AMIN ….

— Për ta shikuar klikoni më poshtë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here