Ngrënësi i Kamatës

0
136

Ngrënësi i Kamatës

—— —– Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga hoxha i nderuar Bedri Lika ku në videon e më poshtme hoxha i nderuar Bedri Lika flet për temën: “Ngrënësi i Kamatës”

, ku e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që ta mëshiron dhe shpërblen me Xhenet për ta shikuar klikoni më poshtë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here