Nëse vdes borgjliu çfarë duhet të bëj personi i cili i kërkon paratë?

0
379

Nëse vdes borgjliu çfarë duhet të bëj personi i cili i kërkon paratë?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bedri Lika thotë: Nëse vdes borgjliu çfarë duhet të bëj personi i cili i kërkon paratë?

Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here