Kamata te Çifutët dhe te Krishterët

0
204

Kamata te Çifutët dhe te Krishterët

—— —– Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga hoxha i nderuar Irfan Jahiu ku në videon e më poshtme hoxha i nderuar Irfan Jahiu flet për temën: “Kamata te Çifutët dhe te Krishterët”

, ku e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që ta mëshiron dhe shpërblen me Xhenet për ta shikuar klikoni më poshtë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here