A e kam të lejuar të punoj në bankë?

0
145

A e kam të lejuar të punoj në bankë?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ahmed Kalaja thotë: A e kam të lejuar të punoj në bankë?

Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here