Turqia, e para në botë në rritjen e prodhimit të çelikut

0
113

Prodhimi i çelikut në periudhën janar-korrik është rritur me 13,6% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit 2016 dhe është realizuar në sasinë 21,6 milionë tonë.

Turqia ka dalë e para në rritjen e prodhimit të çelikut në botë.

Në muajin korrik prodhimi i çelikut të papërpunuar është rritur me 27,8%.

Prodhimi i çelikut në periudhën janar-korrik është rritur me 13,6% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit 2016 dhe është realizuar në sasinë 21,6 milionë tonë.

Kështu në fund të muajin korrik Turqia e ka arritur me 13,6% prodhimin e çelikut dhe ka dalë vendi me rritjen më të lartë në botë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here