Me Ligjin e Obiliqit, qytetarët përfitojnë edhe financiarisht

0
126

Kuvendi i Kosovës e ka kaluar projektligjin për Zonën e Rrezikuar mjedisore të Obiliqit dhe rreth tij.
Me këtë projektligj, kryeparlamentari Kadri Veseli kishte thënë se përveç mbrojtjes së ambientit dhe shëndetit të qytetarëve, ai parasheh edhe një klauzolë, e cila i mundëson që qytetarët e Obiliqit të përfitojnë financiarisht 20 për qind nga vlera e tatueshme si fitim, transmeton Klan Kosova.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here