O ti i cili punon me kamatë.. Lexoje këtë hadith !

0
1919

Makina me kamatë
🏡 Shtëpia me kamatë
💡 Mobiljet me kamatë
🔖 Martesa me kamatë

Allahut i kërkojmë ndihmë….

Kanë vazhduar njerzit të punojnë me kamatë sikur të ishte gjynah i vogël,
dhe ai është duke luftuar Allahun Zotin e botërave.

👉 O ti i cili punon me kamatë
👇Lexoje këtë hadith !

Nga Abdull-llah Ibn Mesudi nga i Dërguari i Allahut paqja e Zotit qoftë mbi të ka thënë :- ” Kamata është 73 shkallë , më e lehta prej tyre eshte sikur njeriu te kryeje marredhenie me nënën e tij ”

📌E ka saktësuar shejh Albani
në Sahih El-Xhemiù 3539

(info islame)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here