Stamboll: Konferencë ndërkombëtare për turizmin hallall

0
161

Konferenca do të mbahet në Stamboll më datën 1 dhjetor.

Viteve të fundit doli në pah edhe segmenti i turizmit hallall që është në përputhje me aktivitetet e turizmit të botës islame që numëron 1,5 miliardë banorë dhe që shtrihet në 7 kontinente.

Kërkesat për argëtim të turistëve të ardhur nga vendet islame gjallëroi edhe sektorin e turizmit.

Turizmi hallall në ekonominë globale tregoi një rritje prej 14% në vit.

Turqia ka një potencial të madh nga aspekti i turizmit hallall, për këtë arsye edhe konferenca e turizmit hallall që do të organizohet në dhjetor tërhoqi vëmendjen që tani.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here