Suksesi është rruga e vetme kur mjeshtëria bashkohet me zgjuarsinë

0
135

Sipas lajmit të gazetës “Hürriyet”, biznesmenët e rinj turq i japin biznesit të tyre emër italian dhe fitojnë 40 milion dollarë.

Mustafa dhe Aztaç Kamer që janë nipërit e një prej emrave më të rëndësishëm të tregut të argjendarisë në Turqi, Hacı Mustafa Kamer, për të fituar një reputacion si italianët, kompanisë që themeluan në vitin 1998 i vunë emrin ‘Roberto Bravo’ dhe në këtë mënyrë kanë fituar një xhiro prej 40 milion dollarësh, shumica e kësaj shume vjen eksporti.
Kjo markë sot ka 10 filiale vetëm në Moskë.
Kurse në tërë botën kjo kompani ka 130 filiale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here