Turqi – Indeksi i tregtisë dhe shërbimeve rritet me 4,8%

0
78

Sipas shifrave të fundit publikuar nga Instituti i Statistikave të Turqisë xhiroja në sektorin e tregtisë dhe shërbimeve për periudhën Korrik-Shtator 2013 është rritur me 4,8%.

Instituti i Statistikave të Turqisë publikoi Indeksin e Tregtisë dhe Shërbimeve për periudhën Korrik-Shtator 2013.

Sipas shifrave të fundit xhiroja në sektorin e tregtisë dhe shërbimeve është rritur me 4,8%.

Kurse punësimi në bazë sektoriale ka mbetur konstant, ndërsa koha e punës është rritur me 0,2%.

Ndërkaq indeksi i pagës-shpërblimeve për të njëjtën periudhën regjistroi një rritje prej 2,2%./trt

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here